Aanbod

Aanbod van appartementen in Villa Veritas, Zuidhorn – uw ideale thuis wacht op u!

Welkom bij Villa Veritas, waar we met trots ons exclusieve aanbod van appartementen in Zuidhorn presenteren.


1. Duurzame visie: Villa Veritas is gebouwd met aandacht voor de toekomst en respect voor het milieu. Het wooncomplex is ontworpen om te voldoen aan de hoogste duurzaamheidsnormen, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook zorgt voor lagere energiekosten voor de bewoners.

2. Mooie appartementen: De appartementen zijn zorgvuldig ontworpen en bieden ruimte, comfort en moderne voorzieningen. We bieden appartementen op het souterrain met terras en appartementen op de eerste etage met een prachtig uitzicht op de riante tuin, we hebben voor elk wat wils. De architectuur is zowel duurzaam als uniek, met veel aandacht voor speciale details die het een eigen uitstraling geven.

3. Energiezuinig en gasloos: Als onderdeel van onze duurzame visie zijn al onze appartementen volledig gasloos en energieneutraal. We maken gebruik van geavanceerde technologieën, zoals warmtepompen, om te zorgen voor een minimale ecologische voetafdruk en om de energiekosten voor onze bewoners te verlagen. Geniet van een comfortabel en milieuvriendelijk leven in onze prachtige appartementen.

4. Centrale ligging: Villa Veritas is ideaal gelegen in het charmante Zuidhorn, omgeven door groen en een rustige omgeving. Tegelijkertijd zijn alle voorzieningen binnen handbereik, zoals winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden. Bovendien biedt Zuidhorn uitstekende verbindingen naar omliggende steden en dorpen, waardoor u optimaal kunt genieten van alles wat de regio te bieden heeft.


Momenteel zijn er geen appartementen beschikbaar.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze appartementen.
Voor een eerste indruk kunt u de foto’s en kenmerken bekijken van de appartementen.